8189172817.8dd5717.61505873e7254edfa5c4a21f1d49cf69
Voor iedereen met curves!

About

Hoi!

Ik ben Ingeborg, 29 jaar en in 2018 gestart met Fabulous Curves. Al enige jaren had ik het idee om een website te starten voor meiden en vrouwen met geweldige rondingen en ik 2018 is dat idee werkelijkheid geworden.

Ik ben zelf 1.82 meter, dus was altijd de langste van de klas. Vaak is de langste ook de dunste, maar ik viel niet onder het kopje ‘grasspriet’. Op mijn twaalfde had ik al meer vormen dan de gemiddelde klasgenoot: een zandloper was geboren!

Sinds mijn zestiende schommel ik een beetje qua maat. Op dit moment is mijn maat redelijk stabiel en zit ik net tussen de maten van de grote ketens en andere zaken in. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat veel online webshops ‘grote maten’ verkopen, maar dat zijn de items die niet getailleerd zijn, erg groot vallen, gekke printjes hebben of er gewoon een beetje oubollig uitzien. Dit was totaal niet wat ik zocht of hoe ik mij voelde! Ik voelde me energiek, jong en wilde toch iets meer keuze hebben in wat ik kocht! Ik heb een zandloperfiguur met stevige bovenbenen en daar moest men toch ook mooie kleding voor hebben?

De laatste jaren ben ik echt een fan van online: in Nederland en het buitenland op zoek gaan naar de items die geweldig voor mij werken! Ik merk dat curvy meiden en vrouwen om mij heen het lastig vinden om te juiste shops en items te vinden. Ik hoop dat Fabulous Curves alle meiden en vrouwen met curves handige tips op het gebied van fashion, webshops en lifestyle kan bieden!

Alle vrouwen verdienen een fabulous gevoel in de outfit die ze dragen: welke lengte, curves of maat dan ook!

Beoordeel dit artikel!

Gemiddelde boordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Wees de eerste stemmer!

Advertentie: