Glamour Day op 26 september 2020: alle winkels & kortingscodes!

De volgende National Glamour Day 2020 vindt plaats in het weekend van 26 september! Je kunt dan online met 20% korting winkelen bij heel veel webshops. Natuurlijk zullen alle kortingscodes en winkels hier op de site verschijnen, zodat jij ook lekker online kunt gaan shoppen op 26 september 2020.

Glamour Day wordt twee keer per jaar gehouden in samenwerking met modeblad Glamour. In 2020 is het alweer het zevende jaar dat National Glamour Day worden gehouden.  In het blad worden alle winkels getoond die meedoen en ook de kortingscodes zijn in het maandblad te vinden, zodat iedereen ook online kan winkelen. Er zijn ook winkels die niet samenwerken met Glamour, maar ook deze dag ook korting geven. Zij noemen het dan vaak ‘Fashion Day’ en geven dan ook 20% korting op hun collectie.

Hoe en wanneer korting?

Op vertoon van het fysieke tijdschrift krijg je tijdens openingstijden van de winkels die meedoen 20% korting op de collectie. Online kan van je op 26 september van 00.00 uur tot 23.59 uur winkelen door het invoeren van een kortingscode. Bij sommige webshops heb je geen code nodig en wordt de korting automatisch verwerkt. Ook hebben sommige winkels nog een aantal extraatjes op National Glamour Day, zoals het weggeven van goodies bij een aankoop of nog eens een extra korting.

In Nederland kan je terecht voor de korting, maar ook in België kan je shoppen met korting: online, maar ook in de winkel. Dus zorg dat je de korting niet mist en shop alvast jouw zomergarderobe bij elkaar!

Eerdere edities

De winkels die tijdens eerdere edities van de National Glamour Day meededen waren: Wehkamp, Hunkemöller, H&M, Kruidvat, America Today, Levi’s, Costes, Vero Moda, Only, Pieces, Douglas, Hudson’s Bay, Zalando, Colourful Rebel, LaDress, Mango, Marlies Dekkers, WE Fashion, Rituals, Manfield, Miss Etam, Monki en Zinzi. Welke winkels er dit jaar meedoen is nog niet bekend, maar zo snel het bekend is vind je alle winkels en kortingscode op deze site.

Waar ben jij naar op zoek? De perfecte jeans, een leuk zomerjurkje, toffe sneakers of ben je gewoon op zoek naar leuke nieuwe beautyartikelen? Op National Glamour Day kan jij zeker slagen. Wij geven jou een overzicht van de webshops die meedoen en proberen ook alvast de meest relevante webshops voor vrouwen met curves aan te geven. Jij ziet hieronder welke webshops meedoen.

Er zijn ook shops die niet op de website van Glamour staan, maar wél korting geven dit weekend. Uiteraard vind jij deze ook in het onderstaande overzicht! Happy shopping!

Deelnemende winkels

+ = webshop met maat 44 of groter

Beoordeel dit artikel!

Gemiddelde boordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 16

Wees de eerste stemmer!